WK 2014: Nederland – Spanje (5-1)

Wat een super spannende wedstrijd was de eerste groepswedstrijd van het Nederlands elftal. Hup holland Hup:) Samen met familie en vrienden keek ik naar de wedstrijd. Eerst hebben wij gezellig samen gegeten om vervolgens om 20:00 uur in afwachting van de wedstrijd om 21:00 uur de voorbeschouwend te kijken. Wat zou de uitslag worden dacht ik vooraf. Ik hoopte op een gelijkspel op zijn minst, maar ik droomde over winst op Spanje. In onze poule had ik op 3-1 voor Nederland ingezet. Spanje kreeg een voor mij onterechte penalty al had de scheidsrechter hem inderdaad mogen geven omdat er contact was. Het werd 1-0 ik vond het zo erg. Ik dacht:” niet weer zo’n avond. Gelukkig hield dit gevoel niet lang aan, want na de pauze werd het 1-1 met een prachtige zweefduik van van Persie. Prachtig doelpunt. Daarna de doelpunten die volgenden brachten ons als fans in de huiskamer enorm in extase. Ik was geheel schor na de wedstrijd. Heb genoten. Ik had de pot gewonnen omdat ik met 3-1 het dichtst bij de uitslag zat. Wie had dat gedacht 😛 Ook de mens van Gaal vind ik een enorme inspiratie bron. Hoe van Gaal geëmotioneerd was tijdens het interview, zo geraakt was ik door zijn sport beleving. Vind het een machtig mens wat ik ervan zie. Ik kijk enorm uit naar Nederland- Australië. Ik hoop vurig op een 3-0 overwinning. Hup holland Hup. Laat ons juichen……. 🙂